• darkblurbg
    Comomeerappartementen.nl

Camelia 6

Camelia 6

Gelegen in Acquaseria, tussen de bergen, pal aan het meer en nabij Menaggio, is dit studio appartement met Frans balkon ideaal voor een stelletje, echtpaar of familie tot 4 personen! Het studio appartement ligt op de begane grond, heeft een gezellige, kindvriendelijke omgeving en is van alle gemakken voorzien.

Cipresso 19

Cipresso 19

Gelegen in Acquaseria, tussen de bergen en nabij Menaggio, is dit studio appartement met ruim balkon ideaal voor een familie of groepsvakantie tot 6 personen! Het vakantiehuis ligt op de begane grond, heeft een gezellige, kindvriendelijke omgeving en is uitgerust met alle comfort.

Cipresso 22

Cipresso 22

Gelegen in Acquaseria, tussen de bergen en nabij Rezzonico, is dit studio appartement met ruim balkon ideaal voor een familie of groepsvakantie tot 4 personen! Het vakantiehuis ligt op de begane grond, heeft een gezellige, kindvriendelijke omgeving en is uitgerust met alle comfort.

Mimosa 8

Mimosa 8

Gelegen in Acquaseria, tussen de bergen, pal aan het meer en nabij Menaggio, is dit studio appartement met overdekt balkon ideaal voor een stelletje, echtpaar of familie tot 4 personen! Het studio appartement ligt op de begane grond, heeft een gezellige, kindvriendelijke omgeving en is van alle gemakken voorzien.

Palma 4

Palma 4

Gelegen in Acquaseria, tussen de bergen, pal aan het meer en nabij Menaggio, is dit moderne studio appartement, ideaal voor een stelletje, echtpaar of familie tot 2 personen! Het studio appartement ligt op de eerste verdieping, heeft een gezellige, kindvriendelijke omgeving en is van alle gemakken voorzien.